Пуснаха от ареста кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров. Той беше задържан

...
Пуснаха от ареста кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров. Той беше задържан
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста задържания по искане на европрокуратурата кмет. БСП го издига за трети мандат

Пуснаха от ареста кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров. Той беше арестуван по искане на Европейската прокуратура по следствие за измами с европейски средства. Съмненията са, че е подал погрешна информация за строителни-монтажни работи, неизпълнени в период по план за повишение на енергийната успеваемост в обществени жилища. Това е първият арест в България по искане на службата на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Повдигнато му е обвинение. Определена беше и гаранция за освобождението му в размер на 10 хиляди лв.. 

Минути преди 10 часа през днешния ден Валентин Димитров беше освободен от ареста, а негови поддръжници го поддържаха с ръкопляскания и възгласи " Свобода " пред полицейското ръководство в Добрич. 

Пред събралите се хора той благодари за поддръжката и съобщи, че на този стадий не желае да разяснява детайлностите към своето задържане.  " След разпита ще разясня. Не желая да вършим циркове, интелигентни хора сме. Винаги съм работил единствено в интерес на нашите хора, на Генерал Тошево ", добави Валентин Димитров. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР